Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Persienner Lamellgardiner Plissé gardiner m.m.

LN Fönsterputs & Persienn är idag en etablerad leverantör av Markiser, Rullgardiner, Persienner, Plisségardiner och Lamellgardiner med utställning på bronsyxegatan 9b i Fosie. Vi erbjuder montering i Malmö, Lund, Staffanstorp, Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo. Solskydd är idag även en viktig inredningsdetalj. Våra persienner rullgardiner Lamellgardiner och markiser löser solskyddet på bästa sätt och vilket som passar bäst hos er kommer vi gärna ut och hjälper er med. 

Mer info om de olika solskydden hittar ni i persiennen här nedan.

Motorisering av solskydd

Motorisering av solskydd
All motorisering och styrning vi levererar idag är via somfys smartahem lösninga som använder modern teknik via appar i mobilen. Somfy är marknadsledande och ligger alltid i framkant när det gäller utveckling av ny teknink. Man kan välja mellan att bara styra det utvändigta solskyddet eller att motoriserade allt solskydd i hemmet eller kontoret. All styrning sköts via modern teknik i mobilen eller med fjärrkontrol.

Gardiner för ditt syfte

Vill du också ha känslan av hotellet?
Vi hjälper dig att få den rätta känslan för ert utrymme.

Mötrklägg sovrummet eller ta bort solblänket vid tv´n eller på den inglasade balkongen.

 
Persienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att styra ljus och insyn.
Vi levererar persienner för alla tänkbara fönstertyper. Välj mellan mellanglas persienner eller persienner för frihängande montage på t.ex. moderna energifönster.
Persienner är det klassiska solskyddet. Enkelt att hantera och reglera hur mycket sol, ljus eller insyn man vill ha. Persiennens lameller finns i många olika färger – enfärgade, tvåfärgade, trämönstrade, linnemönstrade, metallic… Det finns även perforerade lameller som stoppar solstrålarna men släpper in ljuset
Persienner finns i olika bredder 16, 25, 35 och 50 mm.

Välj själv om du vill ha en härlig färg som matchar din inredning, eller om du vill ha en lugn färg som smälter in. Persiennen kan regleras manuellt eller med motor.

Rullgardiner

Våra rullgardiner håller hög kvalité som till exempel att rullgardinsröret är av plåt, fjäder och upphängningsbeslag tillverkas av stål. Ändplugg och andra tillbehör är gjorda av slitstark kompositplast.
Rullgardinen kan styras på olika sätt som fjäderbelastat, kulkejda eller motor.
Man kan också välja mellan över- eller underrullad. Underrullad innebär att väven löper längs väggen.
Rullgardiner finns i många varianter, allt för att ge just dig optimala valmöjligheter. De kan användas till såväl solskydd och insynsskydd som mörkläggning och dekor. I sovrummet eller TV-rummet väljer du kanske en väv som inte släpper igenom ljus. Välj en mönstrad som inredningdetalj, kanske en med gulligt motiv till de små. En diskret med struktur som låter ljuset förstärka effekten.
 

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en flexibel lösning som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönsterpartier med vinkel på max 55°. Den lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende.
Välj mellan ett stort urval av lameller i tyg (89 och 127 mm bredd). Tygerna finns som enfärgade, med struktur, med tryck eller med vävda mönster – från transparent till mörkläggande. Det går också att få tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.
Monteringen sker i tak eller vägg via flexibla monteringskonsoler.


 

Plisségardiner

Plisségardiner är en 20 mm veckad textil som finns i flertalet färger och kvaliteter, vilket gör att du kan antingen matcha all inredning eller bryta av, skapa ett behagligt klimat på balkongen, sprida ett avkopplande ljus i vardagsrummet och sova riktigt gott i det mörklagda sovrummet. Vi har plisségardiner för alla miljöer och sammanhang. Plisségardiner finns såväl som enkel- och dubbelcell som veckad textil. Gardinen kan passa ovanligt formade fönster, fönster i tak och fönster ner till golv.
Väven är till huvuddelen tillverkad av 100% polyester men även inslag av bomull finns i vissa vävar.
 

Markiser

Vikarmar/Terass
 Vikarmar är lösningen när man effektivt vill skugga av sol och värme från sin utemiljö, och fungerar till allt från det stora altandäcket till den mysiga uteplatsen. Markisen anpassas efter ditt behov och önskemål till rätt bredd och utfall så att den passar in till huset och trädgården i övrigt.  
För fönster
Vi har markismodeller för alla typer av rektangulära fönster i de olika storlekar som finns på fastigheter. Markiserna måttanpassas och tillverkas efter fönstrens yttermått, detta för att uppnå en så effektiv solavskärmning som möjligt beroende av fasadens läge mot solen. Detta är lösningen för att effektivt sänka innertemperaturen till en behaglig nivå i de rum som påverkas av solvärmen, framför allt under sommartiden. Markisen kan även nyttjas under vår och höst som ljusavskärmare för irriterande ljus vid middagen eller när ni ska titta på TV.
Styrningar

Markisservice
Fungerar din markis men duken är ful eller trasig? Har en arm dålig spänning? Problem med motorn?
Vi kan hjälpa er med förslag på de mest ekonomiska åtgärderna när du redan har en markis. De flesta markiser kan med enkla medel och en ny duk leva i många år till. Vi tar inte ansvar för gamla markiser/komponenter som går sönder på grund av ålder eller förslitning under fackmannamässig hantering vid byte av markisduken.

 
×

Kontakta oss