Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Markiser

LN Fönsterputs & Persienn är idag en etablerad leverantör av Markiser, Rullgardiner, Persienner, Plisségardiner och Lamellgardiner med utställning på Bronsyxegatan 9b i Fosie. Vi erbjuder montering i Malmö, Lund, Staffanstorp, Vellinge, Höllviken, Skanör och Falsterbo

Fönstermarkis

Fönstermarkiser ger husets utseende ett lyft och förbättrar inneklimatet. Genom att motorisera fönstersmarkisen förbättras möjligheten att hålla huset svalt även när ni inte är hemma. Motoriseringen styrs med modern teknik via mobilen eller fjärrkontrol.

Vi använder bara markistyger av absolut högsta kvalité för att behålla färgbeständigheten och hållfastheten. Markisens snygga täckande kassett gör att den smälter in bra på fasaden och ger ett bra skydd för tyget mot smuts. Profilfärger finns i grått och svart som standard.

Terassmarkis

Terrassmarkisen passar bäst för uteplatsen eller terassen och är alltd måttanpassad. Terassmarkisen motoriseras med fördel för bästa konfort och säkerhet. Motoriseringen styrs med modern teknik via app i mobilen eller fjärrkontrol. Du kan välja bland massa olika markistyger av högsta kvalité. Alla Profiler är i kraftig strängpressad aluminium och finns i standardfärgerna grå och svart. 

Motorisering av solskydd

All motorisering och styrning vi levererar idag är via somfys smartahem lösninga som använder modern teknik via appar i mobilen. Somfy är marknadsledande och ligger alltid i framkant när det gäller utveckling av ny teknink. Man kan välja mellan att bara styra det utvändigta solskyddet eller allt det motoriserade solskyddet i hemmet eller kontoret. 

×

Kontakta oss