Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Markis- och Fasadtvätt

Markistvätt

Nu kan vi även hjälpa er att hålla era markiser snygga längre.Vi använder oss av hetvattentvätt för bästa resultat.
Våra mobila lösning göra att vi klarar av ca 1 - 2 markiser beroende på storlek utan att komma in i era lokaler eller hem. Det är viktigt att hålla mossa och alger borta från markisen för att öka livslängden på väven.
Vi besiktigar väven innan så att den inte är i för dåligt skick för att tvätta. Om vi bedömmer att markisen ej bör tvättas kan vi lämna pris på att byta ut väven.

Fasadtvätt

En ren fastighet ger ett prydligare intryck och håller skadligt mögel och smuts borta. Vi rekommenderar även en impregnering av fasaden, särskilt med dagens klimat med sur nederbörd växer alger, mossa lav, mögel och andra problem mer än någonsin. Som fastighetsägare, oavsett om man äger ett bostadshus eller äger en eller flera hyresfastigheter eller affärsfastigheter, är det viktigt att vara noga med fasadtvätt och taktvätt. Om fasad och tak tvättas regelbundet förlängs livslängden. Fördelen med en ren fasad är att fastigheten också ser estetiskt attraktivare ut.

Som ägare till en villa eller radhus kan du med förmån utnyttja rot-avdraget för 30% avdrag gällande arbetskostnaden, dock gäller det inte rese- eller materialkostnader.

Trall- och Plattvätt

Trall

 
Referens Markistvätt
Referens Fasadtvätt
Referens Trall- Plattvätt

?

 
×

Kontakta oss