Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Fönsterputsning

Vi är experter på fönsterputsning.

LN Fönsterputs & Persienn AB har förbättrat utsikten i Sydvästra Skåne sedan 1993. Vi har alltid legat i framkant när det handlar om problemlösning och kvalité. Som ett resultat av detta har vi blivit specialister på fönsterputs på höga höjder och komplicerade lägen.
Dessa arbeten utförs av utbildad och skicklig personal med skyliftar, ultrarent vatten med lättviktsstänger samt med Rope Access. 
Med vår kompetens inom dessa områden och mångårig erfarenhet känner vi oss trygga att lösa problem och utföra komplexa uppdrag åt alla våra kunder.

 
Ultrarent vatten

Vi är stolta över att erbjuda miljövänlig fönsterputsning med UltraRent Vatten metoden. Ultrarent eller avjonat vatten används huvudsaklingen till svåråtkomliga glaspartier på hög höjd och glasfasader. Detta gör att man kan hålla nere kostnaderna då man slipper hyra lift för mindre jobb.

Ultrarent vatten framställs genom att man avlägsnar alla salter, mineraler och andra föroreningar via ett filtersystem.
Detta gör att vi även kan klara av rengöring av kulturminnesmärkta byggnader.

Det rena vattnet rengör fönster och skyltar med hjälp av en munstyckeförsedd borste som effektivt tar bort smutsen samtidigt som det inte blir några märken efter vattnet när det torkar.

Arbetet utförs huvudsakligen med lättviktsstänger med en speciellt framtagen borste för fönster.

Rut-avdrag

När ni anlitar LN Fönsterputs & Persienn AB för fönsterputsning i ert hem är du berättigad till skattereduktion med 50% . Är ni i en ålder mellan 18-65 år får ni dra av max 25.000 kr av arbetskostnaden per år. Är ni över 65 år får ni dra av max 25.000 kr av arbetskostnaden per år.

Fönsterputsning ingår i hushållsnära tjänster (RUT-avdrag).
Förutsättningen för att kunna dra av maxbeloppet (25.000 kr) är att man har en inkomst på ca 200.000 kr/år.

Förutsättningen för Rut-avdrag är att kunden vid arbetstillfället har utrymme för skattereduktion. I annat fall betalas hela summan av kunden.
Om vi får avslag på resterande summa av skattemyndigheten faktureras kunden i efterhand.

Rut-avdraget kan användas både av er som bor i hyreslägenhet eller äger er fastighet då Rut-avdraget går på ert personnummer.

Referensbilder
 
×

Kontakta oss